Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΤΖΑΝΗΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ

Οι "μεταγραφές" δεν τον έσωσαν, αφού δεν σώζεται με τίποτα!!!!!

Τι μέρες κι' αυτές που πέρασαν! Τι μέρες για τον Δήμο, τι μέρες για τον Λουκά Τζανή. Μέσα σε λίγες μέρες:
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο του καταψήφισε τον Προϋπολογισμό των Παιδικών Σταθμών για το 2013.
  • Το Δημοτικό Συμβούλιο με συντριπτική πλειοψηφία (19 έναντι 10) ήρε όλες τις συμβάσεις του ΚΕΚ που αφορούν χώρους ακίνητης δημοτικής περιουσίας και επέφερε μέγα πλήγμα στην μετατροπή του σε "¨παράγκα".
  • Η ΕΥΔΑΠ επικαλούμενη μη πληρωμή αλλεπάλληλων λογαριασμών από τον Δήμο κατίσχε τους λογαριασμούς του και αυτή τη στιγμή η Μισθοδοσία των εργαζομένων του Δήμου είναι στον αέρα. Οι χειρισμοί του Λουκά Τζανή; Ανεκδιήγητοι.
  • Η ανακρίτρια άρχισε να παίρνει καταθέσεις λόγο της μηνυτήριας αναφοράς του Ζαχαρία Ζούπη για το ψεύτικο Δημοτικό Συμβούλιο (είχε συνεδριάσει με... 4 άτομα!)
  • Στην ΔΗΚΕΠΑ όλα είναι στον αέρα αφού το ΔΣ της Επιχείρησης ψήφισε Προϋπολογισμό που προβλέπει έσοδα 2.700.000 ευρώ, ενώ η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισε Προϋπολογισμό που προβλέπει ότι ο Δήμος θα δώσει 700.000 (βγάλτε άκρη).
Ο Τζανής και η Διοίκηση του Δήμου παραδέρνουν και υφίστανται πια τις παρενέργειες του τρόπου που έχει διοικηθεί ο Δήμος τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ το μέλλον προβλέπεται ζοφερό και μια σειρά σκάνδαλα έρχονται πια στην επιφάνεια. Σ' αυτή την κατάσταση δεν μπόρεσαν, ούτε μπορούν να σώσουν οι τελευταίες μεταγραφές (Κλαίρη Πάστρα, Γιώργος Χάσκας). Ο Δήμαρχος είναι κοινωνικά απομονωμένος (λέγεται ότι δημοσκοπήσεις του δίνουν πια μονοψήφια ποσοστά) και ευάλωτος από κάθε πλευρά. Η αλαζονεία του, η ανικανότητα διοίκησης, η αναποτελεσματικότητα του είναι πια παροιμιώδη, ενώ μια σειρά φαινόμενα έχουν την οσμή σκανδάλων.

Κρίμα για τον Δήμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου