Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΖΑΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΜΕΑ


Τι θα γίνει τελικά με τον κύριο Τζανή ; Θα τα δούμε όλα επί θητείας του ; Ακόμα και τις πιο αντιανθρώπινες συμπεριφορές ; Είναι γνωστό ότι ενώ 200 εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης είναι απλήρωτοι και ανασφάλιστοι πάνω από 16 μήνες και αυτός , όπως και ο κ. Θεοδωρακάκος δεν παίρνουν καμία μα καμία δέσμευση για το μέχρι πότε θα τους αποπληρώσει .Τόση ευαισθησία ! Τόση χοντροπετσιά !

Ωστόσο , η πιο απαράδεκτη συμπεριφορά έχει επιδειχθεί απέναντι στα άτομα που εργάζονται μέσω των επιδοτούμενων προγραμμάτων του Ο.Α.Ε.Δ για τα ΑΜΕΑ .

Δεν είναι μόνο ότι τους έχει απλήρωτους ! Δεν είναι μόνο ότι τους έχει ανασφάλιστους ! Ναι , για πάνω από 16 μήνες ! Όταν ο Ο.Α.Ε.Δ απείλησε να πάρει το πρόγραμμα λόγω της απαράδεκτης στάσης της Δημοτικής Αρχής – μοναδικής στην Ελλάδα – ο Τζανής πήρε τους εργαζόμενους και πήγαν στον Οργανισμό για να « παλέψουν » .Βλέπετε , είναι και αγωνιστής . Ωστόσο , εκεί τους είπε ότι θα πρέπει να πουν ότι έχουν πληρωθεί κανονικά ! Οι άνθρωποι από τον φόβο τους μην πέσει το πρόγραμμα και χάσουν την δουλιά τους το δέχτηκαν. Κοινώς έπεσαν θύματα εκβιασμού .Κοινώς , αναγκάστηκαν να πουν ψέματα.

Το πρόγραμμα σώθηκε ,αλλά λεφτά δεν έχουν δει ακόμα !!! Ούτε το ένταλμα έχει βγει !! Επιπλέον υπάρχει και ένα απλό ερώτημα : Που πήγαν οι επιχορηγήσεις του ΟΑΕΔ ; Και ένα ακόμα βέβαια . Δεν είναι πολύ σοβαρό να κοροιδεύει – πέραν των εργαζομένων – τον ΟΑΕΔ ; Όλα αυτά δεν είναι απάτη ;
Ντροπή !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου